MY FAVOURITE PROGRAMME IS TVB以这个题目写英语作文.100词左右,

来源:学生作业帮助网 编辑:作业帮 时间:2024/05/01 21:16:41

MY FAVOURITE PROGRAMME IS TVB以这个题目写英语作文.100词左右,
MY FAVOURITE PROGRAMME IS TVB以这个题目写英语作文.100词左右,

MY FAVOURITE PROGRAMME IS TVB以这个题目写英语作文.100词左右,
I LOVE TVB.WHEN I WAS YOUNG,I HAVE WATCH THIS PROGRAMME.VERY SOON I BECOME A FAN OF TVB.
I LIKE THE TV SERIAL WHICH TVB PRODUCES.IT RECEALED A MORE REACHFUL LIFE TO ME AND TEACHED ME HOW TO GET LONG WITH OTHERS.I ALWAYS THINK IF I WERE A ROLE OF THIS TV SERIAL ,WHAT I CAN DO TO DEAL WITH THIS MATTER.I ALSO LIKE THE ACTORS AND ACTRESS OF TVB PROGRAMME.ESPECIALLY RAYMOND AND MICHELLE.THEY HAVE GAVE ME A VERY WONDERFUL MEMORY.I HOPE THEY CAN COOPERATE AGAIN AND CONTINUE TO GIVE THEIR FANS A PRETTY EXPECTATION.
TVB PROGRAMME,WHICH HAVE PRODUCE A LOT OF TV SERIALS AND SHOW.IT IS MY FAVOURITE PROGRAMME AND I WILL LOVE IT FOVERER.BEST WISHES TO IT.

When i was a child TVB was my best friend in my childhood.The characters just like my friends they taught me so much,such as how to be a nice guy,and there were many simply but important things:to be ...

全部展开

When i was a child TVB was my best friend in my childhood.The characters just like my friends they taught me so much,such as how to be a nice guy,and there were many simply but important things:to be a nice guy not to do things do harm to others.
is my favourite,the story is very long and there are many characters,i like Sylvia most.
the three sisters have their views of life on their own,and that led them to saperate ways

收起